Videofoon installatie Eindhoven

VIDEOFOONINSTALLATIE

Voor elektrotechnische voorzieningen, zoals een videofoon installatie met camera nabij de entreedeur staan wij voor u klaar met deskundig personeel en de juiste apparatuur.

VIDEOFOONINSTALLATIE VOOR VEILIGHEID EN GEMAK

Veel mensen hebben geen direct zicht op hun voordeur. Woont u in een appartement of heeft u een lange oprijlaan, zonder zicht op uw voordeur? Voor de veiligheid van u en uw naasten kan een videofooninstallatie  met camera nabij de entreedeur dan een bijzonder goed idee zijn. 

Een intercom met  monitor is bovendien heel gemakkelijk, omdat u meteen kunt zien wie er voor de deur staat. Niet alleen voor de veiligheid, ook voor het gemak is een monitor in de woning met camera bij de entreedeur dus een prima aanschaf als u geen zicht heeft op uw voordeur. U kunt tevens van afstand uw deur openen.

Deskundige installatie

De installatie van een videofoonsysteem is een specialistisch karwei dat u het beste aan een deskundig bedrijf kunt overlaten. Wij kunnen uw systeem snel en netjes installeren, zodat u er geen omkijken naar heeft. U kunt rekenen op de deskundigheid van onze medewerkers, die bovendien netjes en snel de klus voor u klaren.

Advies

Misschien heeft u eerst nog advies nodig over de aan te schaffen installatie. Het is tenslotte een installatie die u niet elke dag aanschaft en laat installeren. Natuurlijk staan wij ook hiervoor voor u klaar. Meestal doen wij een opname ter plaatse. Neemt u gerust contact op met uw vragen. Wij zullen u graag te woord staan, uw vragen beantwoorden en u adviseren over de voor u meest geschikte videofooninstallatie. Vervolgens kunt u de aanleg ook aan ons overlaten.


Share our website